A new backgammon player is born

It was hot, very hot in ‘Den Engel’ op de tweede maandag van februari! Een nieuwe speler verpletterde met de één punters alle aanwezigen. Deze goedlachse sympathieke Jeroen werd zoals elke nieuwe speler met open armen ontvangen. Waarbij wij zelf in het begin dachten ‘ah, kan ik hem wat uitleg geven?’. Maar na nog geen uur kwam de twijfel op, rap gevolgd door de vaststelling dat onze Jeroen niet zomaar een beginneling was. Het werd nog erger of beter gezegd duidelijker wanneer hij op het einde van de avond met zijn rugzak breed glimlachend naar de vismarkt trok. En … wij met rode kaken achterbleven, wetende dat in ‘Den Engel’ een ‘new backgammon player’ was verrezen! Proficiat Jeroen.

Volgende spelers ondergingen Jeroen’s geweld; Johan Sw., Johan S., Marc, Gery, Nader en Henri.

Met vriendelijke groeten,
– Henri

This entry was posted in Second Monday and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *