2nd Monday, March 14, at 7 PM in Café Sport

Het is eigenlijk een beetje dank zij Raymond Tomlinson (laatste week-end overleden) dat wij per e-mail kunnen vernemen dat er maandag 14 maart weer gebackgammond wordt. Afspraak om 19u in Café Sport op het Martelarenplein (dus niet ‘In den Engel’).

Het zullen weer ‘vluggertjes’ worden, waar iedereen iedereen al eens kan verslaan. We weten ondertussen ook dat een kosmonaut in de ruimte na 1 jaar 5 centimeter langer wordt, maar evengoed zal er volgende maandag iemand zijn die na onze één-punters zal beginnen te zweven en zich inderdaad ook groter zal voelen. Daarom: kom maandag en voel je even een astronaut of niet?

Met vriendelijke groeten,
– Henri

Oh ja, Raymond Tomlinson ‘zaliger’ was de bedenker van de e-mail. Hij verstuurde in 1971 als eerste een tekstbericht.

This entry was posted in Second Monday. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *