Backgammon Leuven – 2e maandag – 11 april om 19u in Café Sport

Gelukkig zullen de ‘arme’ rijken werk hebben met het datalek over hun rekeningen in exotische belastingparadijzen en de Seychellen. Zo kunnen deze triestige burgers ons gezellige avond op maandag 11 april in Café Sport (Martelarenplein, Leuven) niet verstoren.

Wij spelen weer volle bak één-punters vanaf 19u en laten de rollende stenen mee bepalen wie met de grijns van een gelukkige breedsmoelkikker zich de prins of prinses van de avond (rond 22u) kan voelen. Hiermee zorgen we dat het ook wat exotisch kan worden in ons simpel volkscafé aan het stationsplein.

Graag zie ik jullie daar!

Met vriendelijke groeten,
– Henri

This entry was posted in Second Monday and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *